lørdag den 3. maj 2014

Waterford - Wales - England - Holland - Tyskland - Esbjerg

Ekspeditionens sidste dag er hjemrejsen med vores lille fly stort set direkte fra Waterford til Esbjerg. Vejret er ikke det allerbedste, så vi får ikke meget at se af Wales, England eller kysten langs Holland og Tyskland, som vi skal igennem før vi godt 4 timer senere lander i Esbjerg lufthavn.

Hvis jeg kort skal opsummere ekspeditionen rundt langs Irlands smukke kyst, så vil jeg sige, at landskabet er lige så mildt, vildt og farverigt som irerne. Og alle irerne har stor passion for naturen og landskabet, og de elsker at tage ud i det. Landskabet former deres hverdag og dem selv, og det er altid et godt emne til at starte en hyggelig konversation på den lokale pub.

Og ligesom irerne, så er landskabet så meget smukkere i solskin, og vi har været heldige med strålende sol på alle dagene i Irland. Så er naturen som et 360 graders panorama, der folder sig ud for fødderne af os. I bør unde jer selv den oplevelse, - og hvis det ikke lige kan lade sig gøre i et lille fly, så laver jeg gerne rejser til de smukkeste steder i Irland med oplevelser, vandreture, kultur og craic.

Sikkert tilbage i hangaren takker vi flyet for en tryg tur rundt om hele den grønne ø! 
  

Ingen kommentarer:

Send en kommentar